Format Surat Rasmi Terkini

Format Surat Rasmi Terkini

KM selalu dapat call dari kengkawan tanya camne format surat rasmi terkini.Al maklumlahkan orang jarang tulis surat rasmi .Sekarang semua dah pandai guna komputer lagi senang. Kalau ada line internet search ajekan senang.Tapi ada masalah pulak, Format Surat Rasmi yang ada sekarang dah berapa tahun tak update. Format surat rasmi kek bawah nie pun aku dapek kat website tutor.com. Itupun tahun 2002. Haa sapo nak jawab tue!!!!.

Format Surat Rasmi Terkini

Walau bagaimanapun jangan korang risau format surat rasmi terkini tak berubah sangat pun cuma Tarikh surat rasmi tue korang letak sebelah kiri sebelum alamat penerima.Kalau korang perlu letak no rujukan, tulis atas tarikh ok. Terang tak. Format surat rasmi terkini nie memang comfirm betul punye coz surat-surat kerajaan yang KM dapat semua dah guna format nie ok. Betul tak tipu.Kalau salah diorang salahlah KM.

Source : tutor.com

Klik untuk lihat contoh-contoh Format surat rasmi kerajaan.

694 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Format Surat Rasmi Terkini”

  • christine:

    QUESTION tuliskan satu pucuk surat rasmi daripada setiausaha,majlis bandaraya ipoh kepada pengerusi perayaan sambutan 1 malaysia yang akan diadakan di stadium ipoh.How to do ?

Leave a Reply