Posts Tagged ‘JPN’

Contoh Surat Serah Kuasa Hak Penjagaan Anak.

Assalammualaikum,

Baru baru ini KM ada terima satu email dari Saudari Fadilah Karim menanyakan mengenai contoh Surat Serah Kuasa Hak Penjagaan Anak. Berikut adalah isi kandungan email yang KM terima

Name: Fadilah Karim

Subject: surat serah kuasa hak jagaan anak

Message: Assalammualaikum…..

saya ringkaskan cerita….tahun depan anak saudara saya akan tinggal
dengan saya…abang saya(ayah anak saudara)dikehendaki membuat surat
serah kuasa…boleh tolong dapatkan saya sample surat tu tak…saya
dah search tapi tak jumpa…jika keberatan abaikan saja mesej
ini….sebenarnya saya ada baca entry saudara mcm mana nak buat surat
rasmi, ni yang nak cuba nasib….perhatian saudara amat saya
hargai…terima kasih..

Read the rest of this entry »

Number of View :22167